opc_loader

Purozon Tester

Artikelnr: PUROZON

Purozon is dé ultieme bosgeur nu ook bij geurwinkel.com.  Verkrijgbaar in een glazen flesje van 100ml (als tester) of een petfles van 1 liter.

 

 

2,50
inhoud
Beschrijving

Purozon is een geur- en poetsmiddel op basis van purophyl en ozon.  Het is al meer dan 40 jaar een zeer herkenbare geur die in vele gezinnen gebruikt wordt.  Het doet alle onaangename en schadelijke geuren onmiddellijk verdwijnen.

Het is uitermate geschikt om te verdampen (via een verdamper aan de verwarming, of via een aromabrander met een kaarsje eronder.

Purozon is tevens ook geschikt bij het badwater, het kan uitstekend ingezet worden mits toevoeging aan het water om huisdieren te wassen of als additief voor het spoelen van de was (ipv wasverzachter).

Opgelet: het kan zijn dat deze geur u zo vertrouwd gaat worden, dat u binnenkort niet meer zonder purozon kan, u bent bij deze gewaarschuwd ;-)

Beoordelingen (3)
Purozon Tester

(Marga)
Wij gebruiken het voor van alles en nog wat. Bij de was die ik voor mijn moeder doe (ligt in verpleeghuis), doe ik ook altijd een scheutje. Anders blijft er een onaangenaam geurtje aan haar kleding zitten door wonden e.d. Nu ruikt het heerlijk fris.
Ook in de aromabrander is het heerlijk, met een grote hond in huis ðŸËœÆ’

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

War is dit een superspul overal goed voor.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Eindelijk gevonden. In Nederland is dit blijkbaar niet te koop en nu wel via jullie webshop. Toppie!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items